Sunday, April 18

Playground Noise

Οι Playground Noise είναι ένα πενταμελές ελληνικό συγκρότημα από την Πάτρα, που πριν από 2 χρόνια κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, ένα εφτάιντσο βινύλιο ("Sunday, Flowers"), ενώ φέτος επανέρχονται με το πρώτο full-length album τους, "Playground Noise".


Καθαρά rock, μάλλον μελαγχολικός, ήχος, επηρεασμένος από συγκροτήματα όπως οι Joy Division, οι Bad Seeds και οι Madrugada με στοιχεία shoegaze. Μπαίνουν ιδιαίτερα δυνατά στο πρώτο track του νέου τους δίσκου, το "April 24", ενώ το "The Divers " διακατέχεται από μια αίσθηση θλίψης. Καθαρά στιχουργικά, το κομμάτι "Distance" είναι μια κλάση ανώτερο από τα υπόλοιπα,αν και πιο dark σαν ήχος, το "Night-Blooming Cereus" αποτελεί μια εξαιρετική σύνθεση βιολιού και πιάνου και το "Whisper In My Head", ίσως το πιο σκοτεινό κομμάτι του δίσκου, θυμίζει έντονα Madrugada στην πρώτη τους δουλειά.
Γενικά, το συγκεκριμένο group χωρίς να φέρνει κάτι καινούριο στην ελληνική δισκογραφία, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για τους fans της Indie Rock μουσικής.


Η πρόταση μου απ' το δίσκο

No comments:

Post a Comment

it's good to talk.